Jouw paardenfotograaf voor het vastleggen van mooie herinneringen

Ik werk door heel Nederland.

 Daarnaast organiseer ik meeloopdagen en privé workshops voor fotografen.
Hopelijk zien wij elkaar gauw tijdens een fotoshoot of meeloopdag/ workshop!

Liefs, Janneke Lukkien

Ik ben Janneke Lukkien, een fulltime paardenfotografe en liefhebber wonend in Bellingwolde samen met mijn lieve man Henry en onze prachtige dochtertje Milana.
De liefde en passie voor paardenfotografie is ontstaan door mijn eigen paard en pony.

Victor B, een draver ruin van 2003 en sinds 2010 mijn maatje. We rijden dressuur en genieten veel van onze buitenritten. Mijn aller eerste pony Petra is een Shetland merrie van 1992. Zij is mijn kinderpony waar ik alles op heb geleerd totdat ik te groot voor haar werd. Ze heeft daarna nog enkele jaren voor een menwagen gelopen. Nu mag ze gaan genieten van haar ''oude'' dag en enkele stapritten gaan maken om zo haar nog fit te houden samen met mijn dochtertje. Zo bijzonder om te zien dat nu Milana van haar mag leren zoals dat ik heb gedaan vroeger. Ook heb ik sinds de zomer van ''22 een nieuwe topper erbij! Een haflinger veulen ''Bon Jovi'', een droom wat uit komt! Vroeger wou ik altijd al graag een eigen paard opvoeden en zelf beleren.

 

Mijn passie voor fotograferen is ruim 12 jaar geleden begonnen met een instap camera tussen de paarden, Na heel veel oefenwerk en het volgen van diverse cursussen, meeloopdagen/workshops en een masterclass paardenfotografie bij RM Photography in aug' 2020, heb ik besloten om de stap te zetten om voor mijzelf te beginnen.
Zo heb ik mijn eigen onderneming gerealiseerd.
 En is Janneke Lukkien fotografie ontstaan!