top of page
MAYK6521.jpg

Ik ben Janneke Lukkien, 32 jaar jong en wonend in Bellingwolde samen met mijn lieve man Henry en onze prachtige dochtertje Milana. Naast paardenfotograaf ben ik ook een enorme paardenliefhebber en hebben we zelf ook 2 paarden, Victor B een Draver ruin van 2003 samen met Bon Jovi een Haflinger hengst van 2022. Als klein meisje opgegroeid tussen de paarden en in mn tienerjaren een instap camera gekregen, vanuit daar is het allemaal mee begonnen!

 

Ik vind het prachtig om deze geweldige dieren vast te mogen leggen, paarden zijn net spiegels en die emotie zie je vaak terug in de fotoreportage's. Mijn doel is niet om enkel een foto af te leveren maar om een realistische beeld van je geliefde pony/paard voor eeuwig vast te leggen in alle rust en geduld! Het vastleggen van herinneringen en het herbeleven van emoties. Ik weet als geen ander nu hoe dierbaar foto's zijn van mijn eerste eigen pony die ik op mijn 10e heb gekregen en hoe mooi het is om nu te kunnen terug kijken met alle foto's hoe ze daadwerkelijk was. Wat als ik dit niet had ? Een herinnering in je gedachte gaan vervagen met de jaren.. Nu heb ik haar foto's en die koester onze momenten samen! Dit gun ik jou juist ook en sta ik met alle liefde voor jullie klaar! 

Naast fotoshoots help ik ook graag andere fotografen op weg door middel van verschillende diensten zoals in een groepssetting of 1 op 1 begeleiding! 

Zie ik jou binnen kort ? 

Liefs, Jannek

Hi  There, 

2W2A8389HR.jpg

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 1000

Al 50+

Als fotografe in de paardenwereld

Paarden voor mijn lens gehad door de jaren heen

Workshops, portfolio en meeloopdagen georganiseerd 
JacinthaPelgrumPhotography-1001.jpg

Werken wij binnenkort samen ?

Neem vrijblijvend contact met mij op en ik help je graag! Meestal binnen 24uur

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page