Hoe bereid ik mijn paard voor op de fotoshoot ?

Zorg dat je paard zo netjes en schoon mogelijk eruit ziet op de dag van je fotoshoot. Was hem bijv een dag van te voren. Hoe meer tijd je hierin spendeert, hoe mooier jou foto wordt. En wil je je paard met losse manen op de foto hebben of juist geknot? Dit zit allemaal in de voorbereiding. Je kan het paard als hij schoon is nog extra laten glanzen door hem voorzichtig in te sprayen met glansspray of babyolie. 

Wat moet ik meenemen naar de fotoshoot ?

Bij het nemen van portret, connectie en actie foto's is niet veel voor nodig. Fotohalster en jurken neem ik allemaal mee als je hiervan gebruik van wilt maken. Ik heb ook altijd een longeerlijn bij me voor actiefoto, deze werk ik uiteraard weg in photoshop. Wil je een hoofdstel in tijdens de portretfoto’s ? Neem dan uiteraard je hoofdstel mee. Met rij foto's heb je je gehele zadeluitrusting nodig. Zorg aub dat dit ook allemaal schoon is, dit zie je namelijk altijd terug in de foto's. En bedenk goed van te voren welk dekje of kleding keuze je gaat meenemen. Zorg dat de kleurencombinatie goed op elkaar aansluit, dat het niet druk gaat ogen of rommelig op de foto. Ik adviseer altijd om rustige tinten te kiezen, geen drukke patroon. 

Hoe bereid ik me voor op de fotoshoot ?

Zorg ervoor dat je op tijd bent op de afgesproken locatie en dat jij en je paard klaar staan zodat we samen naar een plekje toe gaan lopen waar de foto's worden gemaakt. Ondertussen leren we elkaar kennen en is er altijd tijd voor de ontspanning! 
Neem altijd iemand mee voor hulp, die de aandacht van het paard kan trekken met mijn tips en je paard kan vast houden zodat jij alle handen echt vrij hebt mochten we connectie foto's gaan maken. Dit werkt veel fijner dan dat jij de touwtje vast hebt. Tijdens de fotoshoot ga ik uitleg geven en je volledig begeleiden. We nemen alle tijd voor jou en je paard om zo de mooiste resultaten te behalen.

Voor mij is het de eerste keer dat ik een fotoshoot boek, wat kan ik verwachten ?

Ik zal er alles aan doen om jullie een geweldige ervaring te geven en doe er alles aan om het zo relax mogelijk te laten verlopen, Je krijgt van mij volledige begeleiding tijdens de fotoshoot zodat je precies weet hoe je moet staan of moet doen. Ook kijk ik graag naar je paard wat hij of zij nodig heeft op dat moment. Geen zorgen! Het komt altijd goed. Ik neem allerlei spullen mee om de aandacht van je paard te trekken en zal alles in overleg doen.

Wat is een mooie locatie voor een fotoshoot

Vaak vraag ik voorafgaand aan jou of je zelf een leuk plekje al in gedachten hebt. Stel van wel dan ga ik samen met jou in overleg of deze locatie geschikt is om daar te gaan shooten. Mocht je geen leuk plekje weten of wil je liever bij jou op stal shooten, alles is mogelijk! Wij kijken samen naar een mooi locatie! Als de fotoshoot bij jou op stal wordt gehouden dan gaan we een leuk plekje zoeken zonder storende objecten op de achtergrond. Maar hoe mooier de locatie is, hoe mooier je foto wordt! Denk hierbij aan een strand- duingelegenheid, bosgebied of een zandvlakte etc.