Superleuk dat je geïnteresseerd bent in een fotoshoot bij mij!

Foto's zijn de meest waardevolle herinneringen en daarom help ik jou graag om die momenten vast te leggen. 

Ook als je het spannend vind om voor de camera te staan, help ik je hier graag bij! Ik begeleid je door de fotoshoot heen.

                                                                                     Voor de fotoshoot

We bespreken jouw wensen en kiezen daarna een geschikte datum en locatie. Bij bijzonder omstandigheden zoals: slecht weer, ziekte etc, wordt de fotoshoot in overleg kostenloos verplaatst. 

Fotoshoots die 3 dagen van te voren worden afgezegd kunnen nog kosteloos worden geannuleerd. Bij afzeggen 1 dag van te voren, wordt 50% van het tarief in rekening gebracht. Wordt de fotoshoot op de afgesproken dag afgezegd of bij het niet komen opdagen wordt 100% in rekening gebracht.

Dit vanwege mijn tijd/reiskosten en dat ik op die dag ook iemand anders kon inplannen.

Ik neem graag alle tijd voor jullie tijdens de fotosessie, vandaar dat op mijn tarief pakketten geen tijdslimiet staat vermeld. Mocht je liever een indicatie krijgen over de duur van een fotosessie, dat is dan gemiddeld 45 min à 1 ½ uur. 

 

Tijdens de fotoshoot

Als ik op de afgesproken locatie aankom is het fijn als jullie er al klaar voor zijn, zodat we kunnen beginnen aan de fotoshoot. Ik vind het belangrijk dat er een ontspannen en rustige sfeer is tijdens de fotoshoot. We beginnen met het maken van portret/stand foto's, connectie foto's en daarna evenuteel actiefoto's. Dit gebeurt aan een longeerlijn of onder het zadel. Ik heb diverse fotohalster's die we ook kunnen gebruiken, deze worden in photoshop weg gewerkt zodat het lijkt alsof het paard echt los staat.
Bij zadeluitrusting denk hierbij goed om dat alles netjes schoon is, dit zie je namelijk terug op de foto's!

Ook heb ik een aantal jurken die je gratis mag lenen tijdens de fotoshoot. Zowel voor dames als kinderen.

 

Na de fotoshoot

Op hetzelfde dag nadat we de fotoshoot hebben gedaan, ontvang je een GRATIS foto voorproefje + factuur van mij.
Binnen 24u ontvang je een mail met daarin een link naar jouw persoonlijke uitzoekgalerij met alle foto's, Hieruit kan je jouw favoriete foto's uitkiezen die je graag wil ontvangen.

In een mail ontvang je een nazorghandboek die alle informatie en adviezen bevat over de foto's.

Zodra je de keuzes hebt gemaakt en de factuur is voldaan ontvang je binnen 10 werkdagen je foto's zorgvuldig nabewerkt en ontvang je van mij even later een leuk pakket thuisgestuurd.